Merrem Kunststoffen bouwt als eerste op
’t Hietveld

 

In de loop der jaren kocht Merrem Kunststoffen in Dinxperlo er steeds wat panden bij om tegemoet te komen aan hun groei. “Inmiddels is de huisnummerreeks opgelopen van Helmkamp 39 t/m 45, vertelt eigenaar John Leonhardt. “De geavanceerde machines die we in de loop der tijd kochten, nemen veel plaats in. De kunststof onderdelen die we daarmee maken, gaan vooral naar machinebouwers voor de voedingsmiddelenindustrie.

  John Leonhardt

 

“Om de strakke deadlines te kunnen halen, begon Bouwbedrijf Klomps met de bouw voordat de bouwvergunning helemaal rond was. Dat getuigt van durf en daar hou ik wel van.”

 

John Leonhardt, Merrem Kunststoffen

Uit jas gegroeid

Omdat de 2.500 m² die we nu hebben onvoldoende is, moesten we echt wat anders.” Merrem, die ook vestigingen heeft in Zaltbommel, Estland, Letland en Duitsland, wilde graag in Dinxperlo blijven. “Ons personeel is hier en het is prettig om te ondernemen in dit grensdorp. De arbeidsmentaliteit is uitstekend; de mensen zijn trouw en hebben hart voor de zaak. Die factoren zijn erg belangrijk voor het succes van ons bedrijf.”

Bewust gekozen voor bedrijventerrein ‘t Hietveld

“De prachtige plek die Bedrijventerrein De Rietstap BV voor ons in Dinxperlo op ‘t Hietveld beschikbaar had, leek ons ideaal. Maar we hadden nog een ander kavel op het oog en ook die hebben we in onze afwegingen meegenomen. De voortvarende aanpak en gunstige prijs gaven uiteindelijk de doorslag om met Klomps in zee te gaan”, vertelt John Leonhardt.

Strakke deadlines

De deadlines waaraan Klomps Bouwbedrijf zich moet houden, zijn volgens Leonhardt uiterst strak. “Dat komt omdat ons bedrijf tussen Kerst en oud en nieuw wil verhuizen. Op deze dagen is ons bedrijf van oudsher gesloten en we kunnen en willen geen productiedagen missen. Dat betekent dat we in 3 dagen moeten verhuizen, wat een gigantische uitdaging is voor alle partijen! Half november is ons geautomatiseerde magazijn klaar. De bouw ligt nog precies op schema.”

Gedurfd besluit

Om de deadlines te kunnen halen, is Bouwbedrijf Klomps voordat de bouwvergunning helemaal rond was, al gestart met de bouw. “Dat bewijst voor mij dat ik te maken heb met een bedrijf dat risico’s durft te nemen en zijn nek uitsteekt. Eerlijk gezegd, spreekt me dat wel aan.”

 

lijn


Meer weten over de beschikbare kavels en de mogelijkheden?
Neem contact op met Bram Klomps, telefoon 0315 – 65 70 00 of mail bram.klomps@klomps.nl

 

hietveld