De mogelijkheden

 

Vanaf € 70 per m²

Direct bouwen

De infrastructuur van bedrijventerrein ’t Hietveld in Dinxperlo is hélemaal af. Met andere woorden; de weg ligt erin en de riolering is aangelegd. Ben je geïnteresseerd in een kavel? Dan kun je bij wijze van spreken direct met de bouw van jouw bedrijvenpand beginnen. Het bestemmingsplan laat veel bedrijfsactiviteiten toe; van postorderbedrijf tot tuincentrum oftewel categorie 1, 2, 3.1 en 3.2. Er is nog ruim 3 hectare van 7 hectare beschikbaar.

  Bram Klomps

 

“Bij serieuze interesse maken wij als extra service een investeringsoverzicht inclusief een eerste ontwerpaanzet.”

 

Bram Klomps

Klomps Bouwbedrijf als partner

Voordat je definitief beslist, wil je misschien meer weten over de totale kosten? Bij serieuze interesse maakt Klomps Bouwbedrijf als schot voor de boeg een investeringsoverzicht inclusief een eerste ontwerpaanzet. Daarin worden de kosten van architect en bouw meegenomen. Zo’n extra service kunnen wij aanbieden omdat Bram Klomps naast grondeigenaar ook directeur is bij Klomps Bouwbedrijf.

Merrem Kunsstoffen bouwt als eerste op ’t Hietveld. Lees wat mede-eigenaar John Leonhardt zegt over zijn samenwerking met Klomps Bouwbedrijf.

 

Bouwen op bedrijventerrein ’t Hietveld

Klomps Bouwbedrijf werkt met vaste ketenpartners waaronder architecten. Liever een eigen architect inschakelen? Dat kan. Echter; Bedrijventerrein De Rietstap verkoopt de grond en Klomps Bouwbedrijf bouwt het pand.

 

Bedrijfshuisvesting bouwen? Lees dan onze brochure over ons bouwconcept QUATRO.

 

Meer dan 60 jaar bouwervaring

Klomps Bouwbedrijf ontwikkelde in nauwe samenwerking met ketenpartners onderwijsgebouwen, cultuurclusters, bedrijfspanden en woningbouwplannen binnen de afgesproken tijdsplanning, het budget en de kwaliteitsnormen.

Lees meer over projecten van Klomps.

Lopend project in Aalten – Beele Campus Sealing Valley

 

lijn


Meer weten over de beschikbare kavels en de mogelijkheden?
Neem contact op met Bram Klomps, telefoon 0315 – 65 70 00 of mail bram.klomps@klomps.nl

 

hietveld